• ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ - ΓΥΨΙΝΑ - ΠΑΤΩΜΑΤΑ Κ.Α.
  • Τηλ.: 210 8318001

Αλουμίνια με Θερμοδιακοπή

Αντικαταστήστε τα παλιά κουφώματα στο σπίτι σας με θερμομονωτικά

Βάλτε το χέρι σας γύρω-γύρω στις πόρτες και τα παράθυρα και δείτε αν μπαίνει κρύο. Αν συμβαίνει αυτό τότε η ζέστη του σπιτιού το χειμώνα και η δροσιά το καλοκαίρι "φεύγουν" έξω από το σπίτι και καταναλώνετε περισσότερη ενέργεια για να διατηρήσετε το σπίτι σε σωστή θερμοκρασία.

H εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη και εγκατάσταση των θερμομονωτικών κουφωμάτων με διπλά τζάμια της ALUMIL τα οποία αποφέρουν έως και 35%. μείωση στην κατανάλωση ενέργειας ενός χώρου.

Δείτε ένα παράδειγμα εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων από τα κουφώματα

  

 

    

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣΤΕ:

720€ για θέρμανση με κουφώματα αλουμινίου χωρίς θερμοδιακοπή και μονό τζάμι

 

542€  για θέρμανση με κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και διπλά τζάμια 

Ας υποθέσουμε πως κατοικείτε σε ένα σπίτι 100 τ.μ. με 3 μπαλκονόπορτες και 2 παράθυρα. Και τις κρύες μέρες του χειμώνα η θερμοκρασία έξω είναι -5 C ενώ μέσα στο σπίτι η θερμοκρασία είναι 22 C.

Εάν έχετε κουφώματα αλουμινίου χωρίς θερμοδιακοπή, με μονό τζάμι θα έχετε απώλειες θερμότητας από τα κουφώματα 2.327 kcal/h και θα χρειαστείτε περίπου 720€ για θέρμανση, από τα οποία το 35% ή 216€ είναι θερμικές απώλειες από τα κουφώματα.

Εάν τοποθετήσετε κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή με διπλή ενεργειακή υάλωση θα έχεις απώλειες θερμότητας 460 kcal/h και θα χρειαστείτε 542€ για θέρμανση το χειμώνα, από τα οποιά το 7,7% ή 42€ είναι θερμικές απώλειες από τα κουφώματα.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε 80% μείωση απωλειών θερμότητας και 35% οικονομία καυσίμου


    

Βρίσκεστε Εδώ: Ενεργειακά Κτήρια Αλουμίνια με Θερμοδιακοπή